-
خدمات تشریفات کترینگ کیبو
یکشنبه 5 بهمن 1399 18:32
بهترین تشریفات مجالس عقد و عروسی یکی از مهم ترین و دغدغه های پدر و مادر عروس و داماد برای برگراری مراسم بله برون و عقد و نامزدی و عروسی انتخاب یک کترینگ خوبه که غذا با کیفیت و متنوعارائه کند و همچنین سرویس دهی و سرو غذای مجالس به صورت شیک و عالی باشه و در کنارش بتونن تشریفات عقد و عروسی هم از صفر تا صد انجام بدن که...
-
تاثیر غذای سالم در سلامت انسان
پنجشنبه 18 دی 1399 09:48
تاثیر غذای شرکتی سالم در سلامت کارمندان تاثیر تهیه غذا ی سالم شرکتی در سلامت کارمندان را نباید نادیده گرفت و تغذیه مناسب می تواند به هر یک از بخش های بدن تاثیر بگذارد. خوردن غذاهای کم چرب در حالت کلی سبب سلامت جسمی فرد خواهند شد و به همین دلیل توصیه میشود در وعده ناهار از سبزیجات و میوه ها به وفور استفاده کنید. در...
-
جذب مشتری های جدید از راهکار اساسی افزایش فروش کترینگ ها
یکشنبه 14 دی 1399 19:29
شش راهکار اساسی افزایش فروش کترینگ ها آماده سازی ، تهیه غذا و افزایش فروش کترینگ همواره از مهم ترین دغدغه های افرادی بوده است که در این زمینه فعالیت می کنند. ما در این مطلب قصد داریم نکات بسیار مهمی را برای شما بیان کنیم که باعث می شود تا بتوانید باعث افزایش فروش و سود کترینگ خود شوید. بنابراین اگر شما هم جز افرادی...
-
سُس سیر خامهای
چهارشنبه 19 آذر 1399 18:02
طرز تهیه سه سس جدید و خوشمزه سُس سیر خامهای یکی از ارکان اصلی در تهیه غذا درست کردن سس متناسب با غذا هستش که خوشمزگی غذا یا سالاد را دو چندان می کند . سس سیر خامه ای بیشتر در غذاهایی که کربوهیدرات دارن استفاده می شود .این سُس خامهای از باترمیلک و مایونز کمچرب تهیه میشود که میتوانید از آن روی سیبزمینی، پاستا یا...
-
نکات طلایی آشپزی
دوشنبه 26 آبان 1399 14:10
تعیین کننده اصلی کیفیت خدمات و غذاهای غذای شرکتی و همچنین تهیه غذای مجالس میزان رضایت مشتریان شما از آنها، نیروی انسانی و افراد فعال در کترینگ میباشد. تفاوت های بسیار زیادی بین آشپز یک کترینگ با آشپز یک رستوران وجود دارد چراکه با توجه به حجم غذای تولید شده در کترینگ، آشپزی که استخدام می کنید باید حتماً آموزش های لازم...
-
تکنیک پخت غذاهای نذری در حجم بالا
پنجشنبه 10 مهر 1399 13:24
نکات پخت برنج با حجم بالا امروزه شرکت های تهیه غذا ، علاوه بر ارائه خدمات در زمینه طبخ، تهیه و سرو غذا در انواع مختلف مانند غذای شرکتی، به برگزاری مراسمات و خدمات مجالس ، سفارش غذای نذری مختلف در منازل و سایر مکان های مورد نظر متقاضیان پرداخته و تمامی تشریفات، امکانات و خدمات را به نحو احسنت اجرا خواهند نمود. پختن...
-
انواع خدمات پذیرایی توسط شرکتهای تهیه غذا و خدمات مجالس
پنجشنبه 27 شهریور 1399 14:12
ویژگی بهترین کترینگ غذای شرکتی تعیین کننده اصلی کیفیت خدمات و غذاهای کترینگ شرکتی و همچنین تهیه غذای مجالس میزان رضایت مشتریان شما از آنها، نیروی انسانی و افراد فعال در کترینگ میباشد. تفاوت های بسیار زیادی بین آشپز یک کترینگ با آشپز یک رستوران وجود دارد چراکه با توجه به حجم غذای تولید شده در کترینگ، آشپزی که استخدام...
-
خدمات غذای شرکتی
چهارشنبه 12 شهریور 1399 09:36
خدمات غذای شرکتی تهیه غذا از جمله غذای شرکتی یکی از خدمات ارائه شده توسط شرکت های تهیه غذا و کترینگ های موجود در سراسر کشور است. امروزه با توجه به افزایش ساعات کاری و سپری شدن بیش از نیمی از اوقات افراد شاغل در محیط بیرون از منزل، ارائه خدمات غذایی شرکتی مربوط به طبخ، آماده سازی و سرو غذا اهمیت بسیار زیادی داشته و...
-
تهیه غذای شرکتی
دوشنبه 3 شهریور 1399 10:16
آشنایی با صنعت تهیه غذا سازمانی امروز صنعت تهیه غذای مجالس یا کترینگ یکی از پیشرفته ترین و فراگیرترین صنایع در کل جهان به شمار می آید که روزانه نیز به تعداد این کسب و کارها اضافه می شود. شرکت های کترینگ با استفاده از بهترین و مرغوبترین مواد اولیه و تجهیزات آشپزخانه ای سعی بر آن دارند تا سالم ترین و خوشمزه ترین غذا و...
-
انواع خدمات پذیرایی توسط شرکتهای تهیه غذا و خدمات مجالس
شنبه 1 شهریور 1399 13:38
آشنایی با خدمات شرکت های تهیه غذا در نظر گرفتن بسیاری از اصول و فاکتورهای اولیه به منظور اجرای بهتر، حرفه ای تر و متقابلا اعتماد بیشتر و رضایت مندی کامل متقاضیان از موضوعات بسیار مهم و قابل توجه در خصوص تاسیس و ارائه خدمات مراکز تهیه غذای شرکتی و کترینگ های تهیه غذا در زمینه های مختلف است. استفاده از مواد اولیه...
-
چه کار کنیم در زمان پیاز خورد کردن چشممون نسوزه
یکشنبه 19 مرداد 1399 13:21
آشنایی با تکنیک های خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن در این مقاله با ما همراه باشیم تا تکنیک هایی را یاد بگیریم که دیگه چشممون در زمان خورد کردن پیاز نسوزه و از آشپزی مجالس و مهمانی های خود لذت ببرید یکی از مواد اصلی برای تهیه غذا ها بخصوص غذاهای ایرانی استفاده از پیاز است . چراکه برای طعم دادن به غذاها و گرفتن مزهها و...
-
سفارش غذای شرکتی
چهارشنبه 11 تیر 1399 11:26
سفارش آنلاین غذای شرکتی کیترینگ شرکتی به فرایند تهیه و آماده سازی غذا برای تعداد بسیار زیادی از غذا برای کارکنان یک شرکت یا سازمان ، مهمانان مجالس و همچنین مسافران هواپیماها و قطارها گفته می شود. در واقع در کترینگ ها انواع مواد غذایی و نوشیدنی های سفارش شده تهیه و بسته بندی و ارسال می کنند و یا برای سرو به محل مورد...
-
سفارش آنلاین غذای شرکتی و سازمانی
سهشنبه 3 تیر 1399 11:45
تهیه غذای شرکتی و سازمانی بهترین راهکار برای تهیه غذای مجالس و غذای شرکتی در حجم بالا و با کیفیت استاندارد بهره گیری از تیم تخصصی تهیه غذا کیبو می باشد. از انواع کترینگ می توان به کترینگ های هواپیمایی، ریلی، بیمارستانی و ... اشاره کرد. از مزایای بهره گیری از انواع کترینگ کیفیت عالی غذا، تنوع در نوع غذا، دریافت غذا با...
-
تهیه غذای مجالس و مهمانی
یکشنبه 1 تیر 1399 13:15
تهیه غذای شرکتی بهترین راهکار برای تهیه غذای مجالس و غذای شرکتی در حجم بالا و با کیفیت استاندارد بهره گیری از تیم تخصصی تهیه غذا کیبو می باشد. از انواع کترینگ می توان به کترینگ های هواپیمایی، ریلی، بیمارستانی و ... اشاره کرد. از مزایای بهره گیری از انواع کترینگ کیفیت عالی غذا، تنوع در نوع غذا، دریافت غذا با قیمت مناسب...
-
فوت و فن های آشپزی
شنبه 24 خرداد 1399 09:57
فوت و فن های آشپزی شاید یک آشپز حرفه ای نباشیم اما به راحتی میتوان با استفاده از برخی ترفندهای مهم آشپزی را برای خودمان لذت بخش و آسان کرد. امروز می خواهم در تهیه غذا کیبو ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید. طرز آبکش کردن برنج در کترینگ کیبو و فوت و فن آن وقتی یک...
-
چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
یکشنبه 22 دی 1398 17:21
آشنایی با فوت و فن های آشپزخانه کیبو امروز می خواهم در آشپزخانه صنعتی کیبو ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید.چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ...
-
توصیه های سرآشپز کترینگ کیبو برای آشپزی
شنبه 7 دی 1398 20:21
خدمات سازمانی و مجالس کترینگ کیبو تهیه غذای سازمانیاز آنجایی که امروزه بیشتر مشاغل شرکتی هستند و افراد زمان بسیار زیادی را در محل کار خود سپری می کنند، از این رو حداقل یکی از وعده های غذای خود را در محل کار سرو خواهند کرد. همانطور که پیشتر گفته شد، این نوع از آشپزخانه ها غذای سفارش شده برای یک رویداد اجتماعی خاص و یا...
-
کترینگ به چه معناست؟
پنجشنبه 21 آذر 1398 08:01
آشپزی مجالس شناختی که بیشتر مردم از کترینگ ها دارند، این است که کترینگ ها مسئولیت تهیه غذا برای انواع مجالس را برعهده دارند که این خدمات مجالس می تواند، شامل مجالس عروسی، مهمانی، سمینار، تولد، جشنواره و... باشد که در این بین مجالس عروسی بیشتر در جامعه هدف کترینگ ها قرار دارند. آشنایی با خدمات کترینگ کیترینگ شرکتی به...
-
توصیه برای خوشطعم کردن سبزیها
شنبه 9 آذر 1398 08:32
انواع روش های مزه دار کردن سبزیجات نکتهای که کترینگ ونک با یک نگاه کلی به آشپزی ایرانی انداخنه است ، روشن میشود، که هر کدام از غذاهای اصلی ایرانی الگویی است که بواسطه قرنها تجربه بدست آمده است و میتوان آن را با مواد گوناگون پر کرد. برای دیدن این حقیقت کافی است به انواع پلو و خورش و آبگوشت و اشکنه و کوکوی ایرانی...
-
تفاوت کترینگ رژیمی
یکشنبه 3 آذر 1398 06:03
کترینگ های رژیمی چه تفاوتی با دیگر کترینگ ها دارند ؟ به طور کلی کترینگ های مختلف مثل هواپیمایی، قطار، هتل و بیمارستان ها، بر اساس نیاز های کاربران شان، تنوع غذای شان را تعیین می کنند. بر همین اساس، کترینگ های غذای رژیمی، پایه و اساس انتخاب غذا و مواد اولیه برای تهیه و سرو غذاهایشان، بر اساس خوراکی های رژیمی با میزان...
-
خدمات مجالس کیبو
شنبه 2 آذر 1398 09:09
خدمات مجالس کترینگ کیبو آنچه از کترینگ در بین مردم بیشتر شناخته شده است، ارائه خدمات غذایی و آشپزی مجالس مختلف است. البته این مجالس شامل عروسی، تولد، مهمانیها، همایشها، سمینارها و جشنوارهها میشود که بیشتر از همه تشریفات در عروسیها روی بورس است. این روزها کار خدمات مجالس تخصصیتر شده است و برای برگزاری جشن...
-
تهیه غذا شرکتی و سازمانی
سهشنبه 21 آبان 1398 13:03
تهیه غذا مجالس به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند. از انواع کترینگ های غذا می توان به کترینگ هواپیمایی، کترینگ بیمارستانی، کترینگ قطار، کترینگ هتل، کترینگ...
-
دستور تهیه کباب کوبیده
شنبه 20 مهر 1398 07:52
طرز تهیه کباب کوبیده برای درست کردن کباب کوبیده به سبک کترینگ کیبو باید به یک سری از نکات طلایی اما ساده توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسپ خود را مهیا کنید ضمنا اگر می خواهید که کباب شما به بهترین نحو و مانند کباب های رستوران ها شود بهتر است از این نکات ساده غفلت نکنید. برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت...
-
طراحی آشپزخانه صنعتی
دوشنبه 11 شهریور 1398 10:49
آشپزخانه صنعتی آشپزخانه صنعتی با توجه به کار بردن کلمه صنعتی تفاوت بسیاری با آشپزخانه خانگی ما خواهد داشت .در یک آشپزخانه صنعتی به میزان زیادی غذا آماده سازی و طبخ خواهد شد که این خود نشان دهنده حساسیت و وقت در میزان بالای سرویس دهی می باشد. زیرا در یک آشپزخانه معمولی ما برای افراد یک خانواده غذا تهیه خواهیم کرد اما...
-
چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟
دوشنبه 10 تیر 1398 06:12
-
سُس عسل و خردل
دوشنبه 10 تیر 1398 05:33
طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد سالاد یکی از اجزای اصلی برنامه غذایی شماست؟ چرا سالادهای خودتان را خوشمزه تر میل نمیکنید؟ما در آشپزخانه صنعتی کیبو آموزش پنج نوع سس سالاد رو آموزش میدهیم. سُس عسل و خردل تندی خردل این سُس را به چاشنی بسیار مناسب برای سبزیجات تلختر مثل انواع کاسنی و اندیو تبدیل میکند. همچنین میتوانید...
-
استفاده از انواع روغن
چهارشنبه 5 تیر 1398 08:20
راهنمای روغن های پخت و پز روغن ها یکی از مهم ترین اجزای بسیاری از دستور العمل های مورد علاقه ی ما هستند و نقش مهمی را در تکنیک های مختلف پخت و پز، از غذاهای سوخاری و سرخ کردنی گرفته تا کبابی و پختنی ایفا می کنند. در حالی که بسیاری از این دستور العمل ها به دقت نحوه ی استفاده از یک روغن را مشخص می نمایند، لیکن برخی دیگر...
-
نسبت سبزی قورمه سبزی
پنجشنبه 19 اردیبهشت 1398 21:40
دستور پخت انواع غذاهای کترینگ کیبو قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد غالبا در هر خانه ای بار گذاشته شود عطر و بوی وسوسه انگیز آن کل محل را در برمی گیرد. اما سوال این است که چرا گاهی عطر و طعم قورمه سبزی بهتر می شود؟ در پاسخ باید گفت که علاوه بر روش پخت، نسبت سبزی قورمه سبزی نیز در...
-
تهیه غذا یا کترینگ؟
پنجشنبه 19 اردیبهشت 1398 20:33
تشکل صنفی جهانی کیترینگ امروزه تهیه کنندگان خوراک های کترینگ در تمام دنیا، در درون یک تشکل صنفی به نام IFCA ( که برگرفته از عبارت International Flight Catering Association است) ، گرد هم آمده اند. این انجمن در سال ۱۹۸۰ میلادی در انگلستان تشکیل شده است و از سال ۲۰۰۵ میلادی کیترینگ های قطاری و کیترینگ های کشتیرانی نیز به...
-
ترفند های جدید آشپزی
پنجشنبه 19 اردیبهشت 1398 09:44
ترفندهای ناب آشپزی ترفندهای اختصاصی کترینگ میدان عطار آشپزی خوب اسراری دارد که لازم است اصول صحیح آن را بدانید . سرآشپز ها این نکته ها را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی بی عیب و نقصی دارند به همین دلیل سر آشپز تهیه غذا بلوار میرداماد برخی از فوت و فن ها رو در اختیار شما قرار میدهد. این 20 اصل صحیح آشپزی را بدانید...